Οι  γονείς και  κηδεμόνες οφείλουν να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής ή ανανέωσης εγγραφής» στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

 https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από 18/06/2020 και ώρα 09:00 έως και 02/07/2020 και ώρα 23:59

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Δήλωση, ο οποίος πρέπει να γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) του μαθητή/-τριας (αναγράφεται στους ελέγχους των τετραμήνων)

Η διαδικασία μπορεί να γίνει και από το σχολείο για όποιον αδυνατεί μόνος του. Για την πρώτη εβδομάδα, λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων, το σχολείο θα μπορεί να εξυπηρετήσει για τις εγγραφές μόνο Τρίτη 23/06 και Πέμπτη 25/06.

 Οι αιτούντες/-σες κατά την είσοδό τους στην εφαρμογή e-eggrafes θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις τάξεις και τις ομάδες προσανατολισμού των ΓΕ.Λ. και να δηλώνουν τάξη και επιλογές.

Μετά την οριστική κατανομή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ ή ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr και οφείλουν να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr/. και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σχολική μονάδα ή να παρουσιαστούν, κατόπιν συνεννόησης, για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή τους, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση: Για τα Γ.Ε.Λ. μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Οι αιτούντες/-σες έχουν τη δυνατότητα τροποποίησης της Ηλεκτρονικής Αίτησής τους ή διαγραφής και υποβολής νέας όσο η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes δέχεται Ηλεκτρονικές Αιτήσεις και σε κάθε περίπτωση όχι μετά την τοποθέτηση/κατανομή σε σχολική μονάδα.

Πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *